Het laatste nieuws

Wij zijn weer open!

We zijn geopend op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00. Ook het bezoekerscentrum met de tentoonstelling West-Friezen, land en water en het MAK café met terras zijn weer geopend.

Spelregels in het café in op het terras
Wil je iets nuttigen in het MAK café of op ons terras? De tafels staan met voldoende tussenruimte opgesteld en zijn geschikt voor groepjes van maximaal 4 personen. Wil je met een grotere groep plaatsnemen, vraag het aan één van onze medewerkers. Bij voldoende ruimte kan er plek worden gecreëerd. Ook zal de medewerker je vragen naar gezondheidsklachten en je contactgegevens voor registratie. Eten en drinken mag alleen zittend aan een tafel.

De richtlijnen van de overheid zijn voor ons leidend bij het nemen en bijstellen van de maatregelen. De gezondheid van onze bezoekers, vrijwilligers en vaste medewerkers zijn hierbij van het grootste belang. We werken daarom met een vaste looproute. Op het terrein zijn desinfectiematerialen aanwezig en wordt de looproute met pijlen aangeven. Onze medewerkers werken met een hygiëne protocol.

De gestelde voorzorgsmaatregelen worden door onze medewerkers nauwgezet toegepast. Ben je verkouden, heb je keelpijn of koorts? Blijf dan thuis en kom een andere keer.

Door de coronacrisis mist MAK Blokweer veel inkomsten die hard nodig zijn. Steun ons en word vriend van MAK! Als welkomstcadeau ontvang je het boekje 'Het park lacht'.
Of doe één van onze buitenactiviteiten, je vindt ze in de agenda en op de activiteitenpagina.