Vrienden van MAK

Steun ons, word vriend van MAK! Je ontvangt als welkomstgeschenk het boekje 'Het park lacht'. Auteur, vrijwilliger en parkdeskundige Hans Timmerman schrijft wonderschone columns over Natuurpark Blokweer. Tien van zijn verhalen zijn gebundeld in een klein maar fijn boekje met de mooiste foto's van onze vrijwilliger fotografen!

Vriend zijn van MAK is niet aan leeftijd gebonden. Ben je 0 of 100 jaar, het kan gewoon. Voor € 20,- per jaar kun je al vriend worden. Vriend worden doe je eenvoudig hier via mail. Vermeld in de onderwerpregel 'vriend worden' en je ontvangt van ons snel antwoord en het boekje mooi ingepakt in je brievenbus!

Eenmalig doneren kan ook! Dat doe je eenvoudig via i-deal met het formulier onderaan deze pagina. Let op, het welkomstgeschenk 'boekje Het Park lacht' is exclusief voor terugkerende donateurs.

Vriend in natura

Misschien heb je wel tijd om ons te helpen bij activiteiten. Ook dan kun je een vriend van MAK worden. Het kost je geen cent en je krijgt er leuke collega’s en gezelligheid voor terug. Word vrijwilliger en help mee met bijvoorbeeld de lessen, in de moestuin of met het verzorgen van de dieren. Je kunt op de vacaturepagina bekijken voor welke werkzaamheden er vrijwilligersvacatures zijn.

Adopteer een peer

Je wordt automatisch vriend van MAK door het adopteren van één of meer fruitbomen in de hoogstamboomgaard van MAK blokweer. Als adoptie-ouder van een fruitboom betaal je 35,- per jaar, ontvang je het boekje 'Het park lacht' én kun je elk jaar genieten van de appels van jouw hoogstamfruitboom! Neem contact op voor een bezoek aan de fruitboomgaard, onze medewerker kan je vertellen welke bomen er nog vrij zijn. Stuur daarvoor een mail naar de informatiebalie of bel 0229 266344
Meer informatie over het adopteren van een fruitboom vind je hier.

ANBI status

Sinds 1 januari 2012 heeft MAK Blokweer de ANBI status (nr. 808516851). Dit betekent dat wij geen schenkbelasting of erfbelasting hoeven te betalen over giften. Zo weet je zeker dat je gift volledig bij ons terecht komt en wordt ingezet voor natuuractiviteiten.

Je kunt je gift overmaken op rekeningnummer NL54 RABO 0198238371 t.n.v 'Vrienden van Maks'. Ook is er de mogelijkheid om je gift te doneren via een pinbetaling bij de donatiezuil in het bezoekerscentrum. Losse of éénmalige giften zijn ook van harte welkom en kun je eenvoudig doen met het formulier hieronder. Je kunt kiezen voor een donatie van €10,- €20,- of 30,- of kies een combinatie wanneer je een groter bedrag wil doneren.

Ja, ik doneer aan MAK Blokweer!

Donatie
€ 10,00
Donatie
€ 20,00
Donatie
€ 30,00

Totaal 

het-park-lacht-MAK-Blokweer
ANBI