Vrienden van Maks

Maks de Mol is jarenlang als gastheer en spreekstalmeester in de tentoonstelling Theater van het Landschap aanwezig geweest en je komt hem tegen in de Rietkreek en de Kijkboerderij. Maks organiseert veel activiteiten en heeft daarom een stichting opgericht voor vrienden en vriendinnen.

Vriend zijn van Maks is niet aan leeftijd gebonden. Ben je 0 of 100 jaar, het kan gewoon. Voor € 20,- per jaar kun je al vriend worden. Je ontvangt vier keer per jaar de digitale nieuwsbrief met onder andere de activiteitenkalender.

Vriend in natura

Misschien heb je wel tijd om ons te helpen bij activiteiten. Ook dan kun je een vriend van Maks worden. Het kost je geen cent en je krijgt er leuke collega’s en gezelligheid voor terug. Word vrijwilliger en help mee met bijvoorbeeld de lessen, in de moestuin of met het verzorgen van de dieren. Je kunt op de vacaturepagina bekijken voor welke werkzaamheden er vrijwilligersvacatures zijn.

ANBI status

Sinds 1 januari 2012 heeft MAK Blokweer de ANBI status (nr. 808516851). Dit betekent dat wij geen schenkbelasting of erfbelasting hoeven te betalen over giften. Zo weet je zeker dat je gift volledig bij ons terecht komt en wordt ingezet voor natuuractiviteiten.

Je kunt je gift overmaken op rekeningnummer NL54 RABO 0198238371 t.n.v 'Vrienden van Maks'. Ook is er de mogelijkheid om je gift te doneren in de giftenbus in de Molshoop. Ook losse of éénmalige giften zijn van harte welkom!

ANBI

Adopteer een peer

Je wordt automatisch vriend van Maks door het adopteren van één of meer fruitbomen in de hoogstamboomgaard van MAK blokweer. Neem voor meer informatie contact op met de informatiebalie: 0229-266 344 of info@mak-blokweer. Of loop een keertje langs voor een bezoek aan de fruitboomgaard, daar zie je meteen welke bomen er nog vrij zijn.