Activiteiten & Evenementen in 2024

MAK Blokweer organiseert door het hele jaar leuke activiteiten en kleinschalige evenementen. Er valt van alles te beleven bij het MAK. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor jongeren, volwassenen en ouderen!

Voor kinderen is er altijd wat te beleven bij MAK Blokweer. Circa twee keer per maand is er een creatieve of lekker actieve doe-middag. In de schoolvakanties zijn er vaak speurtochten of kun je komen knutselen. Ook voor grote mensen is er genoeg te doen. Zo zijn er verschillende jaarlijkse themadagen vol gezinsactiviteiten. En je kunt regelmatig komen snuffelen op de maandelijkse biomarkt.

Hieronder vind je informatie over een aantal evenementen. De actuele programmering van doe-dagen en evenementen vind je in de activiteitenagenda.

Vier je verjaardag bij het MAK! Wij bieden feestjes  voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Meer informatie vind je op kinderfeestjes
Van maart t/m oktober, iedere laatste zondag van de maand.                           Een gezellige, kleinschalige markt met biologische (streek)producten van lokale ondernemers. Meestal organiseren wij deze dag ook een (creatieve) activiteit voor kinderen. Voor de eerstvolgende markt vind je een actuele lijst met kramen via onze agenda.

30  juni 2024

Sponsor MAK Blokweer tijdens deze vrolijke badeendenrace in de haven van Hoorn!

29 september 2024

Op de Blokweermarkt kun je komen ruiken, proeven, voelen, horen en beleven wat de streek te bieden heeft aan biologische en duurzame producten.