Activiteiten & Evenementen

MAK Blokweer organiseert door het hele jaar leuke activiteiten en kleinschalige evenementen. Er valt van alles te beleven bij het MAK. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor jongeren, volwassenen en ouderen!

Voor kinderen is er altijd wat te beleven bij MAK Blokweer. Circa twee keer per maand is er een creatieve of lekker actieve doe-middag. In de schoolvakanties zijn er vaak speurtochten of kun je komen knutselen. Ook voor grote mensen is er genoeg te doen. Zo zijn er verschillende jaarlijkse themadagen vol gezinsactiviteiten. En je kunt regelmatig komen snuffelen op de maandelijkse biomarkt.

Hieronder vind je informatie over onze jaarlijkse themadagen en terugkerende evenementen. De actuele programmering van doe-dagen en evenementen vind je in de activiteitenagenda.

Zondag 10 maart 2024

Een doe-middag voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.
Klik hier voor meer informatie en om te reserveren.

31 maart en 1 april 2024

Paasspeurtocht voor kinderen t/m 12 jaar (t/m 5 jaar begeleiding van een (groot)ouder/ broer/ zus). Klik hier voor meer informatie en reserveer snel want deze activiteit is snel vol!

31 maart

Een gezellige, kleinschalige markt met producten van lokale ondernemers. Van maart t/m november op elke laatste zondag van de maand!
Op de Blokweermarkt kun je komen ruiken, proeven, voelen, horen en beleven wat de streek te bieden heeft aan biologische en duurzame producten.
De datum voor de Blokweermarkt van 2024 is nog niet bekend!
Vier het voorjaar op deze vrolijke lente-fair! Met demonstraties schapen scheren, ontbijten met de geiten en tal van andere leuke gezinsactiviteiten.
De datum voor SPRING! is nog niet bekend
Hoe zorg je dat je tuin bruist van natuur en leven, zonder dat je er voor hoeft te ploeteren? Ontdek hoe je de biodiversiteit en leefbaarheid van jouw tuin zelf kunt verbeteren.
De datum voor de levende tuinendag 2024 is nog niet bekend