Sponsors van MAK Blokweer

Verbind uw goede naam aan een goed doel!

Door ons te steunen draagt uw bedrijf een steentje bij aan een beter milieu: u sponsort een goed doel. MAK Blokweer richt zich op Hoorn en omstreken (West-Friesland) waar misschien ook de meeste van uw klanten zitten. Wij ontvangen zo'n 35.000 bezoekers per jaar, u kunt rekenen op een vergroting van uw naamsbekendheid.

MAK Blokweer is een natuur- en milieueducatiecentrum dat zich inzet voor (bewustwording rondom) duurzaamheid, natuur en cultureel erfgoed. Als sponsor draagt u hieraan bij. Bovendien heeft MAK Blokweer de ANBI status, u hoeft daarom geen belasting te betalen over uw schenking.

Op welke manier kunt u ons sponsoren?

U kunt een algemene financiële bijdrage ten behoeve van onze projecten overmaken op de bankrekening van de Vrienden van Maks. U kunt echter ook de naam van uw bedrijf verbinden aan één van de projecten van MAK Blokweer, of een activiteit of specifiek educatief project van MAK Blokweer mogelijk maken. Ook het sponsoren van projecten aangaande de dieren op de kijkboerderij is mogelijk. Daarnaast kunt u ons in natura sponsoren.

Wat kunt u van ons als tegenprestatie verwachten?

Afhankelijk van uw bijdrage zijn er diverse tegenprestaties mogelijk. Wij spreken graag de mogelijkheden met u door.