Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Voorstelling Boom! 4+

Deze activiteit vond plaats op 28 mei 2023, 12:30 - 14:00

De voorstelling Boom! van theatergroep Plan-D is een spannende meedoe- en ontdekkingstocht door de wereld van de bomen. Dans, acrobatiek, live muziek en onverwachte ontmoetingen nemen je mee in een wandeling vol fantasie en humor. Een ode aan de natuur: weerbaar, standvastig en duurzaam!

De wondere wereld van bomen
Wie wil niet in bomen klimmen en genieten van het beste uitzicht bij het live vogelconcert? Een boomhut bouwen waar je jouw diepste geheimen kunt bewaren? Genieten van een buik vol met net geplukt fruit of een romantisch boom rendez-vous bij volle maan.

Boom! is een interactieve dansvoorstelling van (dans)theatergroep plan d- voor de hele familie (4+) over verbinding en saamhorigheid, over respect en sterk staan bij tegenslag. Een dansante wandeling door Natuurpark Blokweer die je de wereld vanuit het perspectief van de boom laat ervaren.

Drie dansers en een muzikant begeleiden het publiek tussen de bomen. Zij vertellen al dansend verhalen en nemen ons mee naar de wondere wereld van de bomen: bomen die met elkaar communiceren via hun wortels en een ondergronds netwerk van schimmels, hun ‘wood wide web’. Bomen die veilige havens zijn voor insecten en vogels. Bomen die elke storm weten te trotseren. Bomen die onze lucht maken.

Informatie en reserveren
De dansante voorstelling Boom! wordt 2 keer gespeeld tijdens festival SPRING! op 28 mei om 12:30 en om 14:30. Toegang tot deze jubileum activiteit is gratis.
Aanvang: 12:00 VOLGEBOEKT
Aanvang: 15:00 VOLGEBOEKT

Heb je vragen? Neem dan contact op via 0229-266344 of info@mak-blokweer.nl.

plan-d-Boom!

Gegevens

Datum:
28 mei 2023
Tijd:
12:30 - 14:00
Gemaakt door Voor Een Mooie Stad