Ontdek de geheimen van het Boezelbos

Maak een zintuigen prikkelend ommetje Boezelbos! Als de bloemen gaan bloeien, de bomen in blad komen en de vogels af en aan vliegen om hun jongen te voeden is Natuurpark Blokweer een geweldige plek voor dit take-away buitenfeestje. Maar ook in de andere seizoenen kun je volop schatzoeken!

Gewapend met een boekje met routebeschrijving, doe-opdrachten, zoekkaarten, een schatkistje en veel interessante weetjes gaan de feestgangers op zoek naar de mooiste natuurschatten. Het ommetje 'Ontdek de geheimen van het Boezelbos' is geschikt voor kinderen van 6 tot 10 jaar en heeft voor elk seizoen een eigen programma.

  • Ontdek het lente- en zomerbos.
  • Struinen in de herfst
  • Wintergeheimen

In het pakket vind je een boekje met routebeschrijving, doe-opdrachten en veel interessante weetjes, enkele materialen en de zoekkaarten Bodemdiertjes en Watervogels plus een eigen schatkistje Natuurschatten, biologische appelsap en zakje chips voor alle deelnemers.

Take Away

Je ontvangt het pakket in een handige papieren draagtas. Alle materialen mag je houden en hoeven na afloop niet ingeleverd te worden.

Leeftijd: 6 t/m 10 jaar
Begeleiding: ouders/verzorgers
Tijdsduur:
1,5 uur maar je kunt zo lang als je wilt in het Boezelbos verblijven.
Te boeken: jaar rond
Starttijd: tussen 10:00 en 16:00
Max. aantal kinderen: naar eigen inzicht
Kosten: € 47,50 voor 5 kinderen, elk kind extra: € 9,50

Feestje geven?
Voor meer informatie of om te reserveren kun je contact opnemen met de informatiebalie: 0229-266344 of info@mak-blokweer.nl.

ommetje boezelbos pakket