Het laatste nieuws

Afval en hergebruik

12 februari 2020

Het laatste nieuws Voor de bovenverdieping van het bezoekerscentrum is […]

Vernieuwing in 2020

22 januari 2020

Het laatste nieuws Vernieuwing 2020 In 2018 vernieuwden we het […]

Meld je aan voor de MAK Blokweer nieuwsbrief

Vul je email adres en naam in. Daarna ontvang je een email om je aanmelding te bevestigen.

Een dagje uit bij MAK Blokweer

Kom in het unieke natuurpark van MAK Blokweer genieten in het Theater van het landschap! In de Molshoop maakt Maks de Mol je wegwijs in de Blokweer. Je duikt in de cultuurgeschiedenis, de agrarische kringloop en het ecologisch landschapsbeheer.

Buiten valt nog veel meer te beleven en te ontdekken. Zo kun je speurtochten doen, ravotten in de natuurspeeltuin, en door de tuinen struinen. Doe een speurtocht en ga op zoek naar waterbeestjes of bijzondere planten. Op de Kijkboerderij maak je persoonlijk kennis met verschillende zeldzame huisdierrassen. Je kunt bij ons zelfs je verjaardagsfeestje vieren. Voor grote mensen zijn er workshops en teamuitjes. Kortom, MAK Blokweer heeft voor elk wat wils!

Komende activiteiten

Sorry, we konden geen berichten vinden. Probeer andere zoekterm(en).

Vrijwilligerswerk of stage?

Bij het MAK kunnen we altijd wel een extra paar handen gebruiken! We zijn doorlopend op zoek naar vrijwilligers. Ook kun je bij ons stage lopen. Bekijk gauw overzicht van de huidige openstaande vacatures.
> Lees meer

Puur Hoorn

MAK Blokweer is ambassadeur van Puur Hoorn. Wij dragen bij aan een klimaatneutrale stad!

Vrienden van Maks

 MAK Blokweer ontwikkeld zich. Voortdurend zijn we bezig om activiteiten te actualiseren. Dit kunnen wij niet zonder steun van onze sponsors en donateurs. Bouw daarom mee met ons, word vriend van Maks. Met jouw steun kunnen wij onze natuuractiviteiten voor kinderen én volwassenen blijven voortzetten!

Kijk op de vrienden-pagina welke mogelijkheden er zijn.