Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de MAK Blokweer nieuwsbrief! Je ontvangt een email om je aanmelding te bevestigen.

Een dagje uit bij MAK Blokweer

Kom in het unieke natuurpark van MAK Blokweer genieten in het Theater van het Landschap! In bezoekerscentrum de Molshoop vind je een heus WaterLAB en de tentoonstelling West-Friezen, land en water, waar je van alles ontdekt over de cultuurhistorie van onze regio en ecologisch landschapsbeheer.

Buiten valt nog veel meer te beleven en te ontdekken. Zo kun je speurtochten doen, ravotten in de natuurspeeltuin, en door de tuinen struinen. Doe een speurtocht en ga op zoek naar waterbeestjes of bijzondere planten. Op de Kijkboerderij maak je persoonlijk kennis met verschillende zeldzame huisdierrassen. Je kunt bij ons zelfs je verjaardagsfeestje vieren. Voor grote mensen zijn er workshops en teamuitjes. Kortom, MAK Blokweer heeft voor elk wat wils!

Tijdelijk gesloten

MAK Blokweer is in navolging van de landelijke coronavirus maatregelen tot 11 mei gesloten voor publiek.
Heb je een ticket voor een activiteit? Je ontvangt van ons persoonlijk bericht. Lees meer...

Komende activiteiten

SPRING!

Hoera, het is lente! De schapen worden geschoren en de natuur bloeit op. Dat vieren we tijdens SPRING!, een evenement voor het hele gezin! Met demonstraties schapen scheren en allerlei vrolijke voorjaarsactiviteiten.

> Lees meer...

Blokweermarkt

Op de Blokweermarkt kun je naar hartelust proeven, ruiken, voelen, kijken, luisteren en ontdekken wat voor (h)eerlijks de streek te bieden heeft. Ook voor jonge bezoekertjes is er genoeg leuks te beleven.

> Lees meer...

Vrijwilligerswerk of stage?

Bij het MAK kunnen we altijd wel een extra paar handen gebruiken! We zijn doorlopend op zoek naar vrijwilligers. Ook kun je bij ons stage lopen. Bekijk gauw overzicht van de huidige openstaande vacatures.
> Lees meer

Puur Hoorn

MAK Blokweer is ambassadeur van Puur Hoorn. Wij dragen bij aan een klimaatneutrale stad!

Vrienden van Maks

MAK Blokweer ontwikkelt zich, voortdurend zijn we bezig om activiteiten te actualiseren, een grotere biodiversiteit en duurzame ontwikkeling te stimuleren. Dit kunnen wij niet zonder steun van onze sponsors en donateurs. Bouw daarom mee met ons, word vriend van Maks. Door de coronacrisis lopen wij veel inkomsten die wij hard nodig hebben mis. Steun ons en kijk op de vrienden-pagina voor de mogelijkheden.