Het laatste nieuws

Namenwedstrijd: weet jij een leuke lammetjesnaam?

Hoera, het is weer zover! Begin april zullen de eerste schapen- en geitenlammetjes geboren worden bij MAK Blokweer. Weet jij een mooie naam voor een lief klein lammetje? Doe dan mee met de namenwedstrijd, en wie weet huppelt er straks een schaapje of geitje met jouw naam door de wei!

De landgeiten behoren tot stamboekvee en daarom moet hun naam dit jaar met de letter U, V, W, X, Y of Z beginnen. Voor de schaaplammeren is elke beginletter mogelijk. Er zijn 7 geiten en 16 schapen drachtig. De meeste krijgen één of twee lammetjes.

Hoe doe je mee?
Weet jij voor onze lammetjes een leuke, mooie, of grappige naam? Vul dan onderaan deze pagina het deelnameformulier in. Als jouw naam getrokken wordt, krijgt een pasgeboren schaapje of geitje die naam. Wij bellen jou gelijk op om het goede nieuws te vertellen!

We sturen je in ieder geval alvast een mooie foto van 'jouw' lammetje. Wanneer het MAK weer opengaat voor publiek, mag je natuurlijk een keer bij het lammetje op bezoek komen. Ook willen we alle winnende creatievelingen vragen om een mooi geboortekaartje te knutselen met de naam van het lammetje erop. Dit kaartje delen wij graag via social media, om iedereen te laten weten welke prachtige namen er verzonnen zijn!

Deelname kost €2,- per formulier. De opbrengst komt ten goede aan de kijkboerderij. Houd er bij deelname rekening mee dat niet alle lammeren bij MAK Blokweer zullen blijven.

Stuur nu je naam in!
Naam insturen (1x)
€ 2,00


Totaal