Eenhoornzegel voor MAK

Op vrijdag 31 maart ontvingen wij uit handen van wethouder Dick Bennis van de Gemeente Hoorn een Eenhoornzegel als waardering voor het werk van MAK Blokweer en ons 25-jarig jubileum!
Ter ere van het jubileum is er door MAK Blokweer een magazine gemaakt. Bestuursvoorzitter Henk Verheij overhandigde het eerste exemplaar aan wethouder Bennis.

Vrijwilliger Wout Rijksen en medewerkster Bea van der Molen werden door manager Cynthia van Tuijl in het zonnetje gezet en namen ook een magazine in ontvangst. Zij werken al 23 jaar mee bij MAK Blokweer en zijn daarmee de langst betrokkenen van onze groene organisatie!

Stadsdichter
De Hoornse stadsdichter
Levi Noë was aanwezig en schreef dit gedicht:
Er is wat te vieren
dus is er een feestje
Voor de dieren
en de beestjes.
MAK Blokweer
bestaat alweer 25 jaar
De natuur is jullie
daarvoor dankbaar.
Voor de aanwezigen maakte hij persoonlijke natuurgedichtjes. Een lange rij gegadigden vormde zich voor zijn tafel met typmachine. Er werd muziek gemaakt door leerlingen Maartje en Jolie van Muziekschool Gerard Boedijn en verschillende maatschappelijke stagiaires van OSG West-Friesland hielpen ons bij de catering. Dankjewel allemaal! We zijn enorm trots en dankbaar voor deze waardering en aan iedereen die ons werk alweer 25 jaar mogelijk maakt! Nu, óp naar SPRING! Dan vieren we weer feest en hopelijk onder de lentezon samen met jou!

Het jubileum magazine is hier online te bekijken.

uitreiking eenhoornzegel-MAK Blokweer
jubileum magazine
stadsdichter Hoorn
jubileum MAK Blokweer