Voor de bovenverdieping van het bezoekerscentrum is een nieuwe tentoonstelling één van onze grote wensen. De plannen hiervoor liggen klaar, het realiseren ervan zullen we in fases doen. Onze fantastische technische vrijwilligers zijn inmiddels gestart met het ontmantelen van de oude tentoonstelling. Oude onderdelen worden verzaagd en hergebruikt voor bijvoorbeeld het maken van een expositiewand waar de biodiversiteit van het park een podium zal krijgen.

Met behulp van fondsen, sponsors en donateurs hopen we de benodigde middelen bij elkaar te krijgen. GP Groot trapte af en stelde een grof vuil container beschikbaar. Zij zorgen ervoor dat afvalstromen op een duurzame manier van elkaar gescheiden worden en recyclen dit tot nieuwe grondstoffen, bouwmaterialen en nieuwe producten. Geweldig, hartelijk dank voor jullie sponsoring!

Op de foto de vrijwilligers van de technische dienst van MAK Blokweer. Wekelijks werken ze aan het vernieuwen van de bovenverdieping en de tenoonstelling. Ze zijn op zoek naar versterking! Het liefst iemand die goed kan schilderen. Iets voor jou? Lees dan snel hier hoe je je bij deze gezellige groep die elke maandag aanwezig is kunt aansluiten.