Adopteer een peer!

Stel je eens voor: een heerlijke appeltaart gemaakt van zelf geoogste eigen appels, een warme peren tarte tatin gemaakt van eigen peren, of een lekkere zoete pruimenjam gemaakt van de pruimen van je adoptieboom. Als je dat wat lijkt, en je wilt graag iets bijdragen aan het behoud van de hoogstamfruitboomgaard, word dan adoptieouder van één van onze hoogstamfruitbomen!

Voor €35,- per jaar ben je adoptie-ouder van een fruitboom, je ondersteunt daarmee het onderhoud van de boomgaard en mag tijdens oogsttijd de vruchten van de boom plukken.

Geef een boomvol cadeau

Zoek je een origineel cadeautje voor iemand? Adopteer dan een boom voor iemand anders. Maak zelf een rondje door onze boomgaard en bepaal welke boom je wil, of laat ons aan de hand van jouw wensen een geschikte boom voor je uitzoeken. Vervolgens komt er een bordje met de naam van de ontvanger op de boom te hangen en krijg je een certificaat toegestuurd om aan de gelukkige te geven. Met de adoptie van een boom draag je bij aan het beheer van onze boomgaard, en je plukt er natuurlijk zelf ook de vruchten van! De fruitbomen worden door ons gesnoeid, het gras in de boomgaard wordt gemaaid en de bomen worden beschermd voor de schapen en geiten. Het enige wat je zelf hoeft te doen is plukken en genieten!

Neem voor meer informatie contact op met de informatiebalie via 0229-266344 of info@mak-blokweer.nl. Je kunt dan een afspraak maken om de fruitboomgaard te bezoeken, onze medewerker vertelt je welke bomen er nog vrij zijn.