Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Theater van de Nacht

Deze activiteit vond plaats op 17 oktober, 18:30 - 22:00€6,95

In verband met de per 14-10-2020 aangescherpte maatregelen hebben we helaas moeten besluiten het Theater van de Nacht te annuleren. Het voornemen is om het evenement te verplaatsen naar begin maart. Iedereen die een ticket had gereserveerd, ontvangt persoonlijk bericht.
Verwondering in het donker! Dat is waar het in het Theater van de Nacht om draait. Deze spannende avond voor het hele gezin is een jaarlijks fenomeen. Stap in een wereld van verbeelding! De editie van dit jaar vindt plaats op zaterdag 17 oktober.

Nachtelijk landschap

Tijdens een wandeling van schemer naar donker ervaar je het landschap heel anders dan overdag, avontuurlijk en spannend. Onze gidsen nemen je mee op pad in dit donkere landschap, waar vleermuizen en nachtdieren je vergezellen. Afhankelijk van het weer zullen de dieren zich wel of niet laten zien en horen. Maar hoe dan ook steelt één dier de show!

Verteltheater en muziek

Laat je tijdens de lichtjeroute verrassen door het prachtige verhaal ´Raaf steelt het licht´ verteld door verhalenvertelster Marjo Dames Zij is in de heuvelweide aanwezig om je mee te nemen op reis, met een verhaal over licht en donker.
Een kleine groep zangers onder leiding van Klaas Kloppenburg - Muziekfeestje zorgen voor sfeervolle muziek.

Kampvuur en catering

De route eindigt bij het kampvuur (verzorgd door Scouting Martin Luther King) .Je kunt er genieten met een heerlijke beker warme chocolademelk en iets lekkers voordat je weer tevreden en voldaan naar huis gaat!

Tijdvakken en reserveren

De route met 2 acts vinden buiten plaats. We maken gebruik van een aparte in- en uitgang, er zijn desinfectiemiddelen aanwezig, groepen kruisen elkaar niet. Medewerkers en vrijwilligers houden de juiste afstand, wij vragen bezoekers om zich hier ook aan te houden en bij verkoudsheidsklachten of koorts thuis te blijven. Wanneer je hebt gereserveerd en je wordt onverhoopt ziek, kun je kosteloos annuleren en zullen we je betaling restituteren, of je kunt ervoor kiezen om je betaling als donatie te laten staan.

Kosten: € 6,95 per persoon, incl. consumptie.

Alle tijdvakken zijn volgeboekt. Wil je op de reservelijst? Stuur dan een mail naar de informatiebalie onder vemelding van je naam en het aantal personen dat je wilt aanmelden voor de reservelijst.

Gegevens

Datum:
17 oktober
Tijd:
18:30 - 22:00
Kosten:
€6,95
Evenement Categorieën:
, ,
Gemaakt door Voor Een Mooie Stad