Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Theater van de Nacht

Deze activiteit vond plaats op 22 oktober 2022, 18:30 - 22:00€7,50

Verwondering in het donker! Dat is waar het in het Theater van de Nacht om draait. Deze spannende avond voor het hele gezin is een jaarlijks fenomeen. Stap in een wereld van verbeelding! Tijdens een wandeling van schemer naar donker ervaar je het landschap heel anders dan overdag, avontuurlijk en spannend. Gidsen van MAK Blokweer nemen je mee op pad in het donkere landschap, waar vleermuizen en nachtdieren je vergezellen. Afhankelijk van het weer zullen de dieren zich wel of niet laten zien en horen.

Nachtdieren en de maan
De route start met een muzikale reis waarbij je de geluiden van licht en donker, dag en nacht, verkent. Samen met Klaas van Muziekfeestje ga je op avontuur in een klankwereld met door iedereen te bespelen instrumenten. Daarna wandel je met de gids naar verhalenverteller Janna de Lathouder. Zij vertelt op een mooie plek achter de Rietkreek verschillende korte verhalen. Ontdek onder de sterrenhemel hoe de maan haar staart verloor en verwonder je over Uil en Scharrelkip. Speel tot slot samen met boerderijbeheerder Roy het Nachtdierenspel in de donkere weide.

Kampvuur en catering
De route eindigt bij het kampvuur (verzorgt door Scouting Martin Luther King). Je kunt er genieten met een heerlijke beker warme chocolademelk en iets lekkers voordat je weer tevreden en voldaan naar huis gaat!

Informatie en reserveren
Het Theater van de Nacht 2022 is UITVERKOCHT.

Deze activiteit is voor gezinnen met kinderen vanaf ca. 6 jaar. Voor meer informatie over deze activiteit, neem contact op via 0229-266344 of info@mak-blokweer.nl.

MAKBlokweer-NvdN-verhaalVlinder

Gegevens

Datum:
22 oktober 2022
Tijd:
18:30 - 22:00
Kosten:
€7,50
Evenement Categorieën:
, ,
Gemaakt door Voor Een Mooie Stad