Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Theater van de Nacht

Deze activiteit vond plaats op 26 oktober 2019, 18:30 - 22:00€6,50

'Zolang je dromen hebt en fantasie blijft bestaan, kun je je blijven verwonderen'. Met dit thema organiseert MAK Blokweer het jaarlijkse Theater van de Nacht, een avond vol spannende activiteiten voor het hele gezin. Op zaterdag 26 oktober 2019 vond deze magische avond al weer voor de 11e keer plaats!

Kom kijken, luisteren, proeven, en stap in een wereld van verbeelding tijdens een wandeling van schemer naar donker waarbij je het landschap anders ervaart, bijzonder en avontuurlijk!

Theater, dans en muziek

Tijdens de lichtjesroute word je verrast met 3 acts op verschillende locaties. Laat je verwonderen door een fantasievolle wereld met muziek, dans en zand. Het Danscollectief Hoorn werkte o.l.v dansmaker Joke de Heer met het thema perpetuum mobile; voortdurend bewegen. Met subtiel licht laten de 5 dansers je verrassende vormen en dans zien.
Het 40-koppige Popkoor Hoorn brengt sfeervolle muziek en zang. Verder struin je in het donker onder leiding van een gids naar Theatergroep Zandstorm, die met een zandvertelling, muziek en humor je verbeelding prikkelt.

Zandstorm

Sylvia Wybenga, zandkunstenaar; Janna de Lathouder, verteller; en Martijn Bos, muzikant; vormen theatergroep Zandstorm. Met zandtekeningen die live worden getekend en geprojecteerd, ijle klanken en onstuimige melodiën, vertellen zij een bijzonder verhaal over een nachtelijke ijszee. Kom het meebeleven!

Kampvuur en catering

Vergeet niet om even rond het kampvuur (verzorgd door Scouting Martin Luther King) te komen zitten met een heerlijke beker warme chocolademelk, een hotdog of iets anders lekkers erbij, voordat je weer tevreden en voldaan naar huis gaat!

Praktisch

De lichtjesroute met acts start 4 keer. In tegenstelling tot voorgaande jaren is het noodzakelijk om te reserveren voor een specifieke starttijd. De route duurt in totaal ongeveer een uur. Alle andere activiteiten zijn doorlopend en kun je aan deelnemen wanneer je wilt.

De lichtjesroute met aansluitend de voorstelling Zandstorm vindt 4 keer plaats en duurt ruim een uur:

18:45 - 19:55 uitverkocht
19:25 - 20:35 uitverkocht
20:05 - 21:15 uitverkocht
20:45 - 21:55 uitverkocht

Aanmelden kan telefonisch (0229-266344), via email naar info@mak-blokweer.nl, of met het formulier hieronder.

Gegevens

Datum:
26 oktober 2019
Tijd:
18:30 - 22:00
Kosten:
€6,50
Evenement Categorieën:
, ,
Gemaakt door Voor Een Mooie Stad