Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Theater van de Nacht

Deze activiteit vond plaats op 23 oktober 2021, 19:30 - 23:00€6,95

Verwondering in het donker! Dat is waar het in het Theater van de Nacht om draait. Deze spannende avond voor het hele gezin is een jaarlijks fenomeen. Stap in een wereld van verbeelding! Omdat de Nacht van de Nacht in 2020 niet door kon gaan, blijft je gekochte ticket geldig voor de editie van 2021. De editie van dit jaar vindt plaats op zaterdag 23 oktober.

Op avontuur met raaf
Tijdens een wandeling van schemer naar donker ervaar je het landschap heel anders dan overdag, avontuurlijk en spannend. Gidsen van MAK Blokweer nemen je mee op pad in het donkere landschap, waar vleermuizen en nachtdieren je vergezellen. Afhankelijk van het weer zullen de dieren zich wel of niet laten zien en horen. Maar hoe dan ook, één dier steelt de show! Laat je tijdens de lichtjesroute verrassen door het prachtige verhaal ‘Raaf steelt het licht´, vertelt door verhalenvertelster Marjo Dames. Zij is in de heuvelweide aanwezig om je mee te nemen op reis, met een verhaal over licht en donker.

Muziek en kampvuur
Een kleine groep zangers van Muziekfeestje zorgt voor sfeervolle muziek. De route eindigt bij het kampvuur (verzorgt door Scouting Martin Luther King). Je kunt er genieten met een heerlijke beker warme chocolademelk en iets lekkers voordat je weer tevreden en voldaan naar huis gaat!

Reserveren  IS NIET MEER MOGELIJK!
De acts op de lichtjesroute vinden buiten plaats. De route start in de loop van de avond op verschillende vaste tijdstippen. Het Theater van de Nacht is uitverkocht.

De organisatie houdt zo goed mogelijk rekening met de richtlijnen van het RIVM. De bezoekers wordt gevraagd hetzelfde te doen. Houd gepaste afstand van anderen en heb je verkoudheids- of griepklachten, blijf dan thuis.

Deze activiteit is voor gezinnen met kinderen vanaf ca. 6 jaar. Voor meer informatie over deze activiteit, neem contact op via 0229-266344 of info@mak-blokweer.nl.

artikel NHD 2020-theater van de nacht

Gegevens

Datum:
23 oktober 2021
Tijd:
19:30 - 23:00
Kosten:
€6,95
Evenement Categorieën:
, ,
Gemaakt door Voor Een Mooie Stad