Laden Evenementen

SPRING!

Deze activiteit vindt plaats op 29 mei, 10:00 - 16:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every year that begins at 10:00 on day last of mei, repeating indefinitely

Hoera, de lente hangt in de lucht! De schapen worden geschoren, de natuur bloeit op en iedereen zit vol lentekriebels. Dat vier je tijdens SPRING!, een vrolijk lentefeest voor het hele gezin, op zondag 29 mei. Tijdens SPRING! kun je de hele dag door meedoen met sprankelende activiteiten en demonstraties schapenscheren bijwonen.

Schapenscheren
Een van de hoogtepunten op onze Kijkboerderij elk jaar, is het scheren van de schapen. Van dichtbij zie je hoe de dierverzorger de mooie wollen schapenvacht netjes afscheert. Natuurlijk mag je ook op kraamvisite bij de lammetjes in de schapen- en geitenweide.

Tijdens SPRING! staat ook MAKS' Biomarkt op het terrein. In de ochtend kun je op een tijdvak naar keuze ontbijten met de geiten. Een unieke mogelijkheid om een lekker ontbijt te nuttigen aan een lange tafel direct aan de wei. Het ontbijt wordt samengesteld met de heerlijkste producten van onze biomarkt standhouders.

Blije Bijen
Doorlopend is er de activiteit Zaadbommen Maken. Met klei, grond en zaden kneed je vredelievende bloembommetjes die je thuis tot bloei kunt laten komen. De bloemen die uit de zaden groeien trekken bijen en andere insecten aan. Een heerlijke activiteit waarbij je lekker met je handen in de klei werkt!

Toegang is gratis. Voor sommige activiteiten wordt een bijdrage gevraagd.

Ontbijten met de geiten
Reserveren voor ontbijten met de geiten doe je met het formulier hieronder op het tijdvak van je keuze. De kosten zijn 5,95  per persoon.

Het ontbijt is vegetarisch met koffie of thee naar keuze. Heb je een speciale dieetwens, vul dit dan in op het formulier bij het veld opmerkingen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze informatiebalie via 0229-266344 of info@mak-blokweer.nl.

SPRING-MAKBlokweer

Gegevens

Datum:
29 mei
Tijd:
10:00 - 16:00
Evenement Categorieën:
, ,

Reserveer direct voor deze activiteit

10:30 - 11:30
€ 5,95
11:30 - 12:30
€ 5,95
Totaal
Gemaakt door Voor Een Mooie Stad