Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

SPRING!

Deze activiteit vond plaats op 6 juni, 10:00 - 17:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every year that begins at 10:00 on de laatste zondag of mei, repeating indefinitely

Hoera, de lente hangt in de lucht! De schapen worden geschoren, de natuur bloeit op en iedereen zit vol lentekriebels. Dat vier je tijdens SPRING!, een vrolijke lente-activtiteit voor het hele gezin, op zondag 6 juni. Tijdens SPRING! kun je bij MAK Blokweer een lente route wandelen waarbij je lammetjes kunt bewonderen en aaien, en een demonstratie schapenscheren kunt bijwonen!

SPRING! op locatie
Een van de hoogtepunten op onze Kijkboerderij elk jaar, is het scheren van de schapen. Van dichtbij zie je hoe de dierverzorger de mooie wollen schapenvacht netjes afscheert. Natuurlijk ga je ook op kraamvisite bij de lammetjes in de schapen- en geitenweide. Na afloop geniet je van een hapje en een drankje op een mooie groene plek.

Met het oog op ieders gezondheid is er beperkt plaats voor bezoekers op locatie. Je kunt per gezin (max. 6 personen) reserveren voor een tijdslot van een uur. Je wandelt in dit uur met jouw gezin een route door de Rietkreek en de weides, onderweg kun je lammetjes aaien en de schaapscheerder aan het werk zien. Er is plaats voor maximaal 4 gezinnen per uur. Je mag ook met 2 personen uit een samengesteld huishouden reserveren.

SPRING! online
Omdat het niet mogelijk is iedereen bij MAK Blokweer te ontvangen, is het dit jaar ook weer mogelijk om SPRING! via livestreams vanuit huis mee te beleven.

Reserveren voor SPRING! kan met het formulier hieronder op het tijdvak van je keuze. Na reservering ontvang je een mail met bewijs van inschrijving. Check je spambox wanneer je de mail niet hebt ontvangen.
Kosten: 4,95 per persoon. Hiermee ondersteun je onze Kijkboerderij.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via 0229-266344 of info@mak-blokweer.nl.

Gegevens

Datum:
6 juni
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
, ,
Gemaakt door Voor Een Mooie Stad