Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

SPRING!

Deze activiteit vond plaats op 1 juni 2020, 10:00 - 17:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every year that begins at 10:00 on de laatste zondag of mei, repeating indefinitely

Hoera, de lente hangt in de lucht! De schapen worden geschoren, de natuur bloeit op en iedereen zit vol lentekriebels. Dat vier je tijdens SPRING!, een spetterend lente-evenement voor het hele gezin, op Tweede Pinksterdag, maandag 1 juni. Tijdens SPRING! zijn er bij MAK Blokweer de hele dag door activiteiten en demonstraties die in het teken van de lente staan. Dit jaar kun je het evenement zowel op locatie als online meebeleven!

SPRING! op locatie
Een van de hoogtepunten van SPRING! is elk jaar het scheren van de schapen. Van dichtbij zie je hoe de dierverzorger de mooie wollen schapenvacht netjes afscheert. Natuurlijk ga je ook op kraamvisite bij de lammetjes in de schapen- en geitenweide. Na afloop geniet je van een hapje en een drankje op een mooie groene plek.

Met het oog op ieders gezondheid is er beperkt plaats voor bezoekers op locatie. Je kunt per gezin (max. 6 personen) reserveren voor een tijdslot van een uur. Je wandelt in dit uur met jouw gezin een route door de Rietkreek en de weides, onderweg kun je lammetjes aaien en de schaapscheerder aan het werk zien. Er is plaats voor maximaal 4 gezinnen per uur.

SPRING! online
Omdat het niet mogelijk is iedereen bij MAK Blokweer te ontvangen, is het dit jaar ook mogelijk om SPRING! gewoon vanuit huis mee te beleven. Via livestreams, een voorlees-vlog, en downloads voor knutsel- en bakactiviteiten in het teken van de lente. Je vindt deze online activiteiten op 1 juni bij de Thuis & Tuin-activiteiten en op Facebook.

SPRING! op locatie is uitverkocht!
Alle online activiteiten zijn vrij toegankelijk.

Let op: het bezoekerscentrum en de kijkboerderij zijn tijdens SPRING! gesloten, ook de toiletten zijn niet toegankelijk voor publiek.

Bij slecht weer of ziekte kun je je reservering annuleren en je geld terug vragen. Je kunt er ook voor kiezen om de betaling in een donatie om te zetten.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via 0229-266344 of info@mak-blokweer.nl.

Gegevens

Datum:
1 juni 2020
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
, ,
Gemaakt door Voor Een Mooie Stad