Laden Evenementen

Doe-het-zelf natuurpakket: Pompoenen uithollen

Deze activiteit vindt plaats op 31 oktober - 1 november€5,50

Bij Halloween denk je natuurlijk meteen aan een lachende pompoen! Pompoenen zijn van oorsprong een Noord-Amerikaanse herfstgroente. Ze werden vroeger door de inheemse bevolking gebruikt als voedsel en om matten van te vlechten. Later gingen de Ieren uitgeholde pompoenen gebruiken bij Halloween, een feest om de goden te danken voor de goede oogst. Het is binnenkort Halloween, met dit doe-het-zelf natuurpakket kun je thuis aan de slag en maak je van een pompoen een mooi kunstwerk of een lachend gezicht!

Informatie en reserveren
Dit doe-het-zelf natuurpakket is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en is na reserveren af te halen in het bezoekerscentrum vanaf 31 oktober. Het pakket kost €5,50 en bevat een bio-pompoen en een handleiding.

Wil je liever geen rommel in huis? Doe dan de activiteit Lachende Pompoenen op onze locatie. Onder leiding van een medewerker van MAK Blokweer maak je zelf een mooie lachende of spannende pompoen. Leuk om op 11 november bij de deur te zetten! Heb je vragen? Neem dan contact op via 0229-266344 of info@mak-blokweer.nl.

IMG-20191112-WA0000

Gegevens

Begin:
31 oktober
Einde:
1 november
Kosten:
€5,50
Evenement Categorie:

Reserveer direct voor deze activiteit

Aantal pakketten(€5,50 p.p.)
€ 5,50
TotaalGemaakt door Voor Een Mooie Stad