Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Opruimactie MAK Blokweer

Deze activiteit vond plaats op 21 juli, 11:00 - 12:15

Vind jij zwerfafval in de natuur ook zo vervelend en erger jij je ook aan de hoeveelheid rotzooi die je dagelijks tegenkomt? Vrijwel iedereen is het erover eens, zwerfafval ziet er vies uit en het is slecht voor de natuur. Dieren kunnen zwerfafval voor voedsel aanzien en erin verstikt raken. Wist je dat wel 50 jaar duurt voordat de natuur zelf een frisdrankblikje heeft opgeruimd?! Daarom gaan we de natuur helpen en jij kunt meedoen!

We lopen vanaf MAK Blokweer een leuke route van ongeveer 60 minuten. Je ontvangt van tevoren informatie en wat uitleg over de impact van zwerfafval op de natuur. Daarna krijgt iedereen een afvalgrijper met vuilniszak en gaan we aan de slag! Je maakt dus een lekkere wandeling, bent in beweging de natuur wordt er schoner van.

Na afloop is er een kopje koffie, thee of limonade en een lekker ijsje. Ook is er na afloop nog alle gelegenheid om de tentoonstelling West-Friezen, land en water te bezoeken of de dieren in de weide.

Voor wie
Deze activiteit is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar onder begeleiding van een (groot)ouder/verzorgende. Leuk om met het hele gezin te doen! Meedoen is gratis. Een vrijwillige donatie mag natuurlijk altijd, daarmee kunnen we de activiteit vaker organiseren.

Aanmelden
Doe je mee? Aanmelden voor de opruimactie kan via email info@mak-blokweer.nl of telefoon 0229-266344. Vermeld hierbij je naam, het aantal deelnemers en je telefoonnummer.
Ook voor vragen kun je ons via bovenstaande gegevens bereiken. We starten om 11.00, inloop vanaf 10.45.

Mee doen met de opruimactie is op eigen risico. Kinderen zijn altijd onder begeleiding van een ouder/verzorger.

Heb je verkoudheidsklachten of koorts? Blijf dan thuis. Lees voor je bezoek hier alle spelregels van MAK Blokweer

DSC_0227

Gegevens

Datum:
21 juli
Tijd:
11:00 - 12:15
Gemaakt door Voor Een Mooie Stad