Laden Evenementen

Ontdek de geheimen van het Boezelbos

Deze activiteit vindt plaats op 23 april - 9 meiEUR4,95

Maak een zintuigen prikkelend ommetje Boezelbos! Nu de bloemen gaan bloeien, de bomen in blad komen en de vogels af en aan vliegen om hun jongen te voeden is Natuurpark Blokweer de fijnste plek vlakbij huis.

Gewapend met een boekje met routebeschrijving, doe-opdrachten, zoekkaarten, een schatkistje en veel interessante weetjes ga je op zoek naar de mooiste natuurschatten. Het ommetje 'Ontdek de geheimen van het Boezelbos' is geschikt voor gezinnen met kinderen in de basisschool leeftijd en is beschikbaar vanaf 23 april.

Reserveren
Je kunt de speurtocht reserveren met het onderstaande formulier. Na reservering ontvang je van ons een bevestiging waarin staat wanneer je het pakket op kunt halen.
In het pakket vind je een boekje met routebeschrijving, doe-opdrachten en veel interessante weetjes, een schatkistje Natuurschatten, een houten lepel, een potlood en de zoekkaarten Bodemdiertjes en Watervogels.

Het pakket kost € 4,95. Wandel je met meer kinderen en wil je voor elk kind een schatkistje? Losse extra schatkistjes kosten
€ 1,50 per stuk. Met dit pakket ondersteun je MAK Blokweer.
Je bepaalt zelf op welke dag en tijdstip je de route gaat wandelen. Pakketten kunnen na reservering opgehaald worden op woensdag en vrijdag tussen 10.00 en 16.00 of op zaterdag en zondag tussen 11.00 en 14.00.
Heb je vragen? Neem dan contact op via 0229-266344 of info@mak-blokweer.nl.

Boezelbos-MAK Blokweer

Gegevens

Begin:
23 april
Einde:
9 mei
Kosten:
EUR4,95

Reserveer direct voor deze activiteit

Aantal pakketten(€4,95 p.p.)
€ 4,95
Extra schatkistje (€1,50 p.p.)
€ 1,50
TotaalGemaakt door Voor Een Mooie Stad