Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Ontdek de geheimen van het Boezelbos

Deze activiteit vond plaats op 11 juli

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Een regelmatig terugkerende activiteit.

EUR4,95

Maak een zintuigen prikkelend ommetje Boezelbos! Nu de bloemen gaan bloeien, de bomen in blad komen en de vogels af en aan vliegen om hun jongen te voeden is Natuurpark Blokweer de fijnste plek vlakbij huis.

Gewapend met een boekje met routebeschrijving, doe-opdrachten, zoekkaarten, een schatkistje en veel interessante weetjes ga je op zoek naar de mooiste natuurschatten. Het ommetje 'Ontdek de geheimen van het Boezelbos' is geschikt voor gezinnen met kinderen in de basisschool leeftijd en is ook als kinderfeestje te boeken!

Reserveren
De speurtocht kan op dit moment alleen telefonisch 0229-266344 of via email worden gereserveerd
In het pakket vind je een boekje met routebeschrijving, doe-opdrachten en veel interessante weetjes, een schatkistje Natuurschatten, een houten lepel, een potlood en de zoekkaarten Bodemdiertjes en Watervogels.

Het pakket kost € 4,95. Wandel je met meer kinderen en wil je voor elk kind een schatkistje? Losse extra schatkistjes kosten
€ 1,50 per stuk. Met dit pakket ondersteun je MAK Blokweer.
Pakketten kunnen na reservering opgehaald worden op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag tussen 10.00 en 17.00.  Je kunt daarna zelf bepalen wanneer je de route gaat wandelen.

Heb je verkoudheidsklachten of koorts? Blijf dan thuis. Lees voor je bezoek hier alle spelregels van MAK Blokweer
Heb je vragen? Neem dan contact op via 0229-266344 of info@mak-blokweer.nl.

Gegevens

Datum:
11 juli
Kosten:
EUR4,95
Gemaakt door Voor Een Mooie Stad