Laden Evenementen

Landwerkdag – alleen voor geregistreerde vrijwilligers

Deze activiteit vindt plaats op 27 juni 2026, 10:00 - 15:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every month that begins at 10:00 on day Last of the month, repeating indefinitely

Iedere laatste zaterdag van de maand wordt er een landwerkdag gehouden bij MAK Blokweer. Vrijwilligers zijn samen in een ongedwongen sfeer bezig om het MAK en natuurpark Blokweer nog mooier te maken. Ieder draagt daar op zijn eigen manier aan bij, want vele handen maken nog altijd licht werk.

Er worden elke maand verschillende onderhoudswerkzaamheden gedaan in het natuurpark. Ook zin om de handen uit de mouwen te steken? Je bent van harte welkom om mee te helpen. De werkzaamheden beginnen om 10:00 uur en duren tot ongeveer 15:00 uur. Je zult ervaren dat werken in de natuur energie op levert! MAK Blokweer zorgt voor koffie en thee.

Een vaste vrijwilliger schreef over de landwerkdag: "Landwerkdag zwaar werk? Soms wel, maar het kan ook heel idyllisch en diepgravend zijn. Want waar zouden deze ontspannen landwerkers het over hebben? De energietransitie, HSP, wilgenknotten? Maakt niet uit, maar als je dit ziet, krijg je toch zin om je bij de landwerkploeg aan te sluiten!"

Wil je meehelpen? We vinden het natuurlijk fijn dat er zo veel mensen mee willen helpen. Om mee te mogen helpen is het noodzakelijk om eerst contact met ons op te nemen. Deelname is namelijk alleen mogelijk voor geregistreerde vrijwilligers die via MAK een VOG hebben gekregen. Je kunt contact met ons opnemen via 0229-266 344 of info@mak-blokweer.nl.

Gegevens

Datum:
27 juni 2026
Tijd:
10:00 - 15:00
Gemaakt door Voor Een Mooie Stad