Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Gezond Natuur Wandelen

Deze activiteit vond plaats op 5 oktober 2022, 10:00 - 11:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 10:00 on woensdag, repeating indefinitely

Elke woensdag om 10:00 start een wandelgroep van Stichting Gezond Natuur Wandelen met een wandeling vanaf het bezoekerscentrum. Je kunt je vrij aansluiten om mee te wandelen.

De laagdrempelige, aantrekkelijke wandelingen zijn in de eerste plaats bedoeld voor mensen die meer willen bewegen, maar iedereen die wandelen met een groep leuk vindt, is van harte welkom. De groep wandelt ongeveer een uur langs een groene route. De route is elke keer anders, alleen het startpunt en de tijd staan vast.

De wandelingen worden begeleid door vrijwilligers. Deelname is gratis en je hoeft je niet aan te melden. Het enige wat je hoeft te doen, is om 10:00 aanwezig zijn voor de start van de wandeling. De wandelgroep loopt niet op feestdagen.

Kijk voor meer informatie over de Stichting Gezond Natuur Wandelen op www.gezondnatuurwandelen.nl.

Gezocht! Hou je van wandelen en heb je oog voor de natuur?

Voor het begeleiden van de wandelingen in en rond natuurpark Blokweer is Stichting Gezond Natuur Wandelen op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om te wandelen en oog hebben voor de natuur. Wil je meer weten over de wandelgroep of over de vrijwilligers, loop dan gezellig een keer mee op woensdagochtend!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Paula Droog: tel. 0229-243173, e-mail pauladroog@gmail.com.

Gegevens

Datum:
5 oktober 2022
Tijd:
10:00 - 11:00
Evenement Categorieën:
,
Gemaakt door Voor Een Mooie Stad