Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Dierenambulance op bezoek

Deze activiteit vond plaats op 29 november 2020, 14:00 - 15:30€4,95

Dieren raken ook wel eens gewond of krijgen een ongeluk, net als mensen. Gelukkig is er voor dieren een speciale hulpdienst: de dierenambulance. Jij als echte dierenliefhebber wilt natuurlijk graag helpen als je een dier in nood tegen komt. Wat kun je het beste doen op zo’n moment? Hoe schakel je de dierenambulance in en wat gebeurt er met een dier nadat het is opgehaald? Op zondag 29 november komt de Dierenambulance Hoorn e.o. op bezoek bij MAK Blokweer. Een ambulancemedewerker beantwoordt al je vragen en je mag een kijkje nemen binnen in de ambulance.

Deze Maks' doe-middag is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en vindt plaats op zondag 29 november van 14:00 tot 15:30. Deelname kost €4,95 per kind (inclusief materialen).

De doe-middagen worden minstens twee keer per maand georganiseerd en staan altijd in het teken van één van onze thema's natuur, boerderij en groen.

Aanmelden voor deze activiteit doe je met het formulier hieronder. In verband met de maatregelen om het coronavirus in te dammen is er beperkt plaats. Ouders kunnen daardoor niet bij de activiteit aanwezig blijven. Onze organisatie houdt zo goed mogelijk rekening met de maatregelen en vraagt aan bezoekers om zich hier ook aan te houden.
Heb je vragen? Neem dan contact op via 0229-266344 of info@mak-blokweer.nl.

Logo-DA-Hoorn-transp

Gegevens

Datum:
29 november 2020
Tijd:
14:00 - 15:30
Kosten:
€4,95
Evenement Categorie:

Reserveer direct voor deze activiteit

Gemaakt door Voor Een Mooie Stad