Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

De herfst van Kleine Gans

Deze activiteit vond plaats op 19 september, 10:00 - 12:00

Een hele mooie zomer lang, ging een Kleine Gans haar gang. Ze speelde, zwom en ze genoot. Ongemerkt werd ze sterk en groot. De bomen begonnen te verkleuren. Kleine Gans voelde: er gaat iets gebeuren. Kleine Gans trekt door het bos en vraagt al haar vriendjes wat zij doen als het herfst wordt. Als ze probeert hetzelfde te doen, lukt dat niet of voelt het niet goed… Maar dan trekt er een vlucht ganzen over en weet ze wat haar te doen staat!

Tijdens dit sprankelende voorleesfeest beleef je samen met je kind de natuur in de herfst. Het verhaal van Kleine Gans wordt door een medewerker van MAK Blokweer op een mooie plek vol herfstkleuren in het natuurpark voorgelezen. Na afloop ontvang je een bijzondere schatkist waarmee je zelf een rondje door het herfstige Boezelbos kunt wandelen om samen met je kind naar natuurschatten te speuren.

Informatie en reserveren
Deze activiteit is voor kinderen van 3 t/m 6 jaar en vindt plaats op zondag 19 september van 10:00 tot 12:00. Deelname kost €5,50 per persoon (inclusief materialen en een kopje koffie of thee voor papa of mama).

Aanmelden voor deze activiteit doe je met het formulier hieronder. Heb je vragen? Neem dan contact op via 0229-266344 of info@mak-blokweer.nl.

voorleesfeest kleine gans

Gegevens

Datum:
19 september
Tijd:
10:00 - 12:00

Reserveer direct voor deze activiteit

Gemaakt door Voor Een Mooie Stad