Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Badzout maken

Deze activiteit vond plaats op 26 juni 2022, 11:00 - 16:00

Wat is er heerlijker dan na een dag spelen, werken of wandelen lekker in bad te gaan? Extra leuk maak je dat met zelfgemaakt badzout. Kom tijdens de Blokweer Markt je eigen badzout maken met natuurlijke ingrediënten! Om thuis in geuren en kleuren te kunnen badderen.

De activiteit vindt plaats op de jaarlijkse Blokweer Markt, die plaatsvindt op het terrein van MAK Blokweer. Je kunt hier naar hartelust rondstruinen, proeven, kijken en beleven wat de streek te bieden heeft. Combineer bijvoorbeeld de markt en deze activiteit met een lekkere wandeling in het natuurpark of een bezoek aan de tentoonstelling en het MAK café. Er is voor ieder wat wils en een hoop te beleven! De markt, tentoonstelling en bezoekerscentrum zijn gratis te bezoeken. Voor de activiteit badzout maken wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Deze activiteit is voor alle leeftijden en vindt plaats op zondag 26 juni. Deelname kost €2,50 per persoon (inclusief materialen).

De activiteit Badzout maken wordt doorlopend aangeboden tussen 10:00 en 16:00. Reserveren is niet nodig. Wie mee wil doen kan zich op 26 juni ter plekke bij de balie van het bezoekerscentrum aanmelden.

Heb je vragen? Neem dan contact op via 0229-266344 of info@mak-blokweer.nl.

lavendel-badzout maken

Gegevens

Datum:
26 juni 2022
Tijd:
11:00 - 16:00
Gemaakt door Voor Een Mooie Stad