Inschrijven of inschrijving wijzigen

Het complete overzicht van activiteiten en lesmaterialen is te vinden op nmewestfriesland.nl. U kunt daar inloggen met de bij u bekende inlogcode. U vindt de inlogcode ook terug op de poster die bij u op school aanwezig is. Mocht u de inlogcode kwijt zijn of heeft u geen inlogcode, neem dan contact op met de afdeling NME via nme@mak-blokweer.nl of 0229 266344.

Digitaal inschrijven

Stap 1: Ga naar nmewestfriesland.nl en klik op een fotoblok om direct naar het volledige aanbod, het aanbod van een NME-centrum of de producten en activiteiten binnen een hoofdcategorie. Klik op de loep om naar het zoekscherm te gaan.
Stap 2: Bekijk het aanbod of zoek eerst op groep of trefwoord en bekijk vervolgens het aanbod. Klik in het overzicht op een item om meer informatie over dit item te zien.
Stap 3: Reserveer het item door op [reserveer] achter het gewenste item te klikken.
Stap 4: Log nu eerst in door uw gebruikersnaam (4 cijfers) en wachtwoord in te voeren (zie sticker op de voorzijde van de poster).
Stap 5: Vul nu direct de gevraagde gegevens in of kies eerst  in het rooster een beschikbare datum of periode en vul daarna de gevraagde gegevens in.
Stap 6: Klik op de knop [reserveren] onderaan om de reservering te bevestigen.
Stap 7: Wilt u nog meer materialen of activiteiten reserveren, klik dan op de knop [terug naar het aanbod] en doorloop de stappen vanaf stap 2.

Inschrijving wijzigen of annuleren

Het wijzigen en annuleren van activiteiten kunt u zelf doen via de website van NME. Annuleren kan kosteloos tot 30 dagen voor de door u geboekte datum. Wanneer u bent ingelogd, vindt u rechts bovenin het menu een knop 'bestelhistorie'. Als u daarop klikt, krijgt u een overzicht van alle gereserveerde activiteiten en lesmaterialen van uw school. Achter elke reservering staat een icoontje met een potloodje. Daar kunt u een andere datum kiezen of annuleren.

Mocht u binnen 30 dagen voor aanvang van de geboekte datum nog een activiteit willen wijzigen dan kan dat alleen telefonisch (0229 266344) of via (nme@mak-blokweer.nl). U betaalt dan de normale kostprijs voor een nieuwe datum. Ook bij annuleren binnen deze termijn betaalt u de kostprijs van uw reservering. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling NME op telefoonnummer 0229 266344 of via nme@mak-blokweer.nl.


Deel deze pagina: