Wij zijn weer open!

Gelukkig zijn wij weer open en hebben we vele van jullie alweer mogen ontvangen! Tot vrijdag 25 januari is een QR check in het bezoekerscentrum met MAK café en tentoonstelling nog verplicht en zijn de dieren van de Kijkboerderij buiten te bewonderen. Houd daar rekening mee als je ons bezoekt.

Vanaf vrijdag 25 februari 2022 kun je MAK Blokweer zoals vanouds komen bezoeken.  Een QR check is dan niet meer nodig en ook is de Kijkboerderij dan weer geopend. Wij zijn ontzettend blij om onze deuren weer wijd open te kunnen zetten voor iedereen!

Om onze locatie ook voor kwetsbare mensen toegankelijk te houden vragen wij je vriendelijk om rekening te houden met afstand houden tot andere bezoekers. Een mondkapje dragen is niet verplicht of noodzakelijk maar mocht het binnen erg druk zijn, dan is het advies om dit wel te doen. Denk om elkaar en geniet van alle activiteiten en de natuur!

Hygiëne en veiligheid
De gezondheid van onze bezoekers, vrijwilligers en vaste medewerkers zijn van het grootste belang. Op het terrein en in het bezoekerscentrum zijn desinfectiematerialen aanwezig. Onze medewerkers werken met een hygiëne protocol. De ventilatie in onze gebouwen is goed en gecontroleerd.

De gestelde basismaatregelen vanuit Rijksoverheid worden door onze medewerkers nauwgezet toegepast. Ben je verkouden, heb je keelpijn of koorts? Blijf dan thuis en kom een andere keer.

Steun MAK Blokweer
Door de coronacrisis mist MAK Blokweer veel inkomsten die hard nodig zijn. Steun ons en word vriend van MAK! Als welkomstcadeau ontvang je het boekje 'Het park lacht'.
Of doe één van onze buitenactiviteiten, je vindt ze in de agenda en op de activiteitenpagina.