Vrijwilligers

Iedere eerste zaterdag van de maand wordt er een landwerkdag gehouden bij MAK Blokweer. Vrijwilligers zijn met elkaar in een ongedwongen sfeer bezig om het MAK en het buitengebied daarvan nog mooier te maken. Ieder draagt daar op zijn eigen manier aan bij, want vele handen maken nog altijd licht werk.

 

De werkzaamheden beginnen om 10.00 uur en duren tot ongeveer 15.00 uur. Nee, je verdient hier geen salaris mee, maar wèl heel veel waardering. Bovendien zul je ervaren dat werken in de natuur energie oplevert! Van buiten werken krijg je een gezonde trek, dus vergeet niet een stevige lunch mee te nemen, MAK Blokweer zorgt voor koffie en thee. Wanneer de de eerstvolgende landwerkdag zal zijn, kun je vinden op de activiteitenkalender

Neem je vrienden of vriendinnen mee en maak er met elkaar een mooie dag van! 
Aanmelden kan aan de balie of via telefoonnummer 0229 266344. Een email aan info@mak-blokweer.nl kan ook.

Sluit je aan bij het parkteam

Elke donderdag en vrijdag gaat de parkbeheerder met een vrijwilligersteam aan de slag in het natuurpark. Maaien, snoeien en alle voorkomende werkzaamheden worden aangepakt. Ook natuurspeeltuin het Boezelbos hoort bij het onderhoud. Dus heb je interesse in ecologisch beheer of ecologisch tuinieren, weet je van aanpakken en heb je wat tijd over? Kijk dan op de vacatures pagina of neem direct contact op met onze vrijwilligerscoördinator via vc@mak-blokweer.nl.