za 28 okt. 2017 - 18:30

Kosten: €5,- per persoon. Reserveren is noodzakelijk.

Theater van de Nacht

Tijdens de jaarlijkse Nacht van de Nacht organiseert MAK Blokweer een avond vol spannende activiteiten. Op 28 oktober 2017 vindt dit magische Theater van de Nacht voor de negende keer plaats. Dit jaar is ons thema 'Dromen in de Nacht', en het is echt iets voor het hele gezin.

Verteltheater ZandvertellingenDromen in de Nacht  

Laat het donker donker! Voor mooie dromen, gekke dromen, lieve dromen, spannende dromen, bizarre dromen en sprankelende dromen. Waar droom jij over? Flakkerende lichtjes wijzen je de weg door het donker tijdens een stille rondleiding, waarop je het vertrouwde landschap heel anders waarneemt dan anders.

Verteltheater en Zandvertellingen
We hebben dit jaar 2 mooie DROOMverhalen.  Verhalenvertelster Marjo Dames neemt je in de heuvelweide mee in de wereld van koning Arthur.
Sylvia_Wybenga.jpgWaar dromen vrouwen van? Koning Arthur moet daar achter zien te komen. Geen gemakkelijke opdracht, maar gelukkig helpt ridder Gawain hem bij het vinden van de oplossing. Een spannend en ontroerend ridderverhaal over dromen en over trouw.

ZANDSTORM in de Molshoop
Boven in de Molshoop tekent Sylvia Wybenga in zand en licht over DROMEN IN DE NACHT. Samen met Janna de Lathouder en Martijn Bos vormt zij het gezelschap ZANDSTORM. Zij toveren met zand, licht en muziek een DROOMverhaal, speciaal gemaakt voor het Theater van de Nacht.

Vang je dromen!
kampvuur Mak BlokweerJe kunt je laten schminken en een echte dromenvanger knutselen, om je mooiste dromen mee te vangen. In het bezoekerscentrum staat een droomboom, die wacht op jouw dromen!

Kampvuur en catering
Vergeet niet om even rond het kampvuur (verzorgd door Scouting Martin Luther King) te komen zitten met een heerlijke beker warme chocolademelk erbij, voordat je weer tevreden en voldaan naar huis gaat!

Praktisch
De activiteiten starten meerdere keren. Je kunt komen wanneer je wilt. Het rooster met alle aanvangstijden vind je hieronder. De kleuren geven aan welke activiteiten op elkaar aansluiten.

Lichtjesroute met
verteltheater
Zandstorm
18:45 - 19:30 19:00 - 19:30
19:30 - 20:15 19:40 - 20:10
20:15 - 21:00 20:20 - 20:50
21:00 - 21:45 21:00 - 21:30

Schminken, knutselen, en bij het kampvuur zitten kan doorlopend.

Kosten: €5,- per persoon. Reserveren is noodzakelijk.
 
Dit evenement is uitverkocht. Je kunt je naam op de reservelijst laten plaatsen door te bellen of te mailen met de informatiebalie 0229 266344 info@mak-blokweer.nl

Dromen in de Nacht is mede mogelijk gemaakt doorLOGO_NIEUWE_KLEUREN_COATED_copy.jpg


Deel deze pagina:


Bekijk hier de volledige agenda