Ook deze maand bij MAK:

Landwerkdag
06 May 10:00 - 15:00
Vogelhuisje timmeren
07 May 14:00 - 15:30
Schaapscheerdersfeest
21 May 11:00 - 16:00
MAKS' Biomarkt
28 May 10:00 - 16:00
Bezige Bijen en Vrolijke Vlinders
28 May 14:00 - 15:30

Deel deze pagina:

MAKS' Biomarkt

28 / 05 / 2017
10:00 - 16:00 uur

Elke laatste zondag van de maand kun je op MAKS' Biomarkt terecht voor biologische en duurzame streekproducten. MAKS' Biomarkt vindt elke laatste zondag van de maand plaats van 10:00 tot 16:00.

Deze markt is een leuke en verantwoorde gelegenheid om je vaste inkopen te doen. Tot het vaste assortiment behoren o.a. kaas, groente, fruit en brood. Daarnaast zijn er een aantal wisselkramen die elke keer door een andere ondernemer gevuld worden. Hier vind je bijvoorbeeld jam en fruitsappen, of in het seizoen honing van onze eigen MAK bijen! In het voorjaar zijn er zaden uit de Kloostertuin verkrijgbaar bij de balie van het bezoekerscentrum.

De tabel hieronder geeft een overzicht van de ondernemers die op de eerstvolgende MAKS' Biomarkt zullen staan. Je kunt ook MAKS' Biomarkt op Facebook in de gaten houden om op de hoogte te blijven van aanbiedingen en andere nieuwtjes.

MAKS' Biomarkt 28 mei 2017
ProeVkantoor groente en fruit
Kaas Plaza
kaas e.d.
Bakker Raat
brood
Évlac pindakazen en ander beleg
Life Energy energie voor gezondheid
Khadija Dakir Marokkaanse hapjes en arganolie
Schapenstreek schepijs van schapenmelk
Ringana verse veganistische verzorgingsproducten

 

Het café in de Molshoop en het natuurpark zijn tijdens de markt geopend. Het inkopen doen kan dus makkelijk gecombineerd worden met een kopje koffie of een wandeling.

MAKS' Biomarkt ondersteunt de educatieve activiteiten van MAK Blokweer.

Labels: markt  biologisch  

Openbaar vervoer

Openbaar vervoer kan een bijdrage leveren aan een leefbare omgeving. Daarom is is MAK Blokweer een voorstander van gebruik van openbaar vervoer. Helaas is dat niet altijd mogelijk voor onze bezoekers. Wij verzoeken onze gemotoriseerde bezoekers hun auto niet op de straat of op het grasveld voor de entree, of op het terrein van MAK Blokweer zelf te parkeren. Er is gratis parkeergelegenheid aan één zijde van de Westerblokker.