De Hakkebakke-Speurtocht

Vanaf 22 december kun je tijdens openingstijden komen speuren naar sporen van dieren uit het Hakkebakkebos.

De altijd vrolijk zingende muis Klaas en zijn dierenvrienden in het Hakkebakkebos kunnen het goed met elkaar vinden. De enige stoorzenders zijn de vos en de egel, die altijd op muizenjacht zijn. Hoe kunnen ze die twee dwarsliggers nu leren dat ze andere dieren niet meer op moeten eten?

Deze kleurrijke, muzikale stop-motion-animatie vol leuke liedjes draait vanaf 24 december bij Cinema Oostereiland.

Op vertoon van je ticket en/of de MAK-flyer die je bij aanvang van de film ontvangt kun je daarna of in de kerstvakantie bij MAK Blokweer gratis De Hakkebakke-Speurtocht komen doen. Alle speurneuzen die de juiste oplossing gevonden hebben, mogen een verrassing ophalen bij de balie!

Je kunt je speurtocht beginnen tussen 10:00 en 15:00 (een uur voor sluitingstijd). Deze activiteit is voor kinderen van 3 t/m 12 jaar. Jonge kinderen kunnen meedoen onder begeleiding van een familielid of ouder kind.
Reserveer je film-ticket bij Cinema Oostereiland en kom daarna naar MAK Blokweer! Trek je laarzen aan want de Hakkebakke-Speurtocht gaat door de rietkreek, de boerderij en grasland.

Op vertoon van je film-ticket is de speurtocht GRATIS. Wanneer je geen film-ticket hebt dan kost de speurtocht €2,- per kind. Reserveren is niet nodig.

MAK Blokweer is in de Kerstvakantie geopend op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10:00 tot 16:00. Op Eerste en Tweede Kerstdag, Oudjaarsdag en Nieuwjaarsdag zijn we gesloten.

Kosten: Op vertoon van je film-ticket GRATIS. Zonder film-ticket €2,- per kind
Categorie:
Geen onderwerpen.

Deel deze pagina:Bekijk hier de volledige agenda