Global Mala

Datum en tijd: 17 sep. 2017 10:00

kosten: deelname aan de les is gratis, maar je kunt vrijwillig een bijdrage doen

Verschillende Hoornse yogadocenten verzorgen op zondag 17 september een les in het natuurpark van MAK Blokweer. Dit doen zij als onderdeel van het jaarlijkse yogafeest Global Mala, waarbij over de hele wereld tegelijkertijd yoga wordt beoefend.

Tegen het decor van de landelijke omgeving zullen de docenten elk een deel van de les voor hun rekening nemen. Het doel van Global Mala is om een snoer ('mala') van positieve energie te vormen dat mensen over de hele wereld met elkaar verbindt.

Vorig jaar werd de Hoornse Global Mala voor het eerst op de locatie van MAK Blokweer gehouden, het was een bijzondere ervaring, met zoveel mensen de Mala te vormen. En een groot succes. Of je nu geen, weinig of veel ervaring met yoga hebt, iedereen kan meedoen. Van jong tot oud. Dus kom gezellig samen met je kind, vriend(in), vader of oma. Wel graag je eigen yoga-mat meenemen.

Tegelijkertijd halen yogascholen geld op voor goede doelen: deelname aan de les is gratis, maar je kunt vrijwillig een bijdrage doen.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Hoorn.

Reserveer direct voor deze activiteit

Deel deze pagina:Bekijk hier de volledige agenda