Dinner lecture: Oceaan

Datum en tijd: 02 mrt. 2018 19:00

kosten: € 26,50 per persoon

Een dinner lecture combineert het leerzame met het aangename: tijdens een verrassend driegangendiner, verzorgd door catering Moeder Natuur, geeft een vertegenwoordiger van Greenpeace een lezing over de stand van de oceanen en onze eigen rol daarin. Kom het meebeleven in het nieuwe MAK Café!

 

broken-glass-476439_1920.jpgDe lezing

De oceanen hebben het de afgelopen decennia wereldwijd zwaar te verduren gehad. Door toenemende CO2 uitstoot en onzorgvuldig omspringen met afval sterven de koraalriffen af en zwemmen zeedieren in een plastic soep. De invloed van het menselijke voedingspatroon hierop is groot. Welke manieren zijn er om het tij ten goede te keren? Een voorlichter van Greenpeace geeft een uitgebreide presentatie over dit onderwerp, de gevolgen voor de mens en ons handelingsperspectief.

Het diner

Rosalie Harmsen van biologische catering Moeder Natuur verzorgt een verrassend driegangendiner en een tongstrelende beleving van het thema 'oceaan'. Moeder Natuur gebruikt pure ingrediënten uit onze eigen omgeving en geeft daar op enthousiaste wijze uitleg over. Een ware smaaksensatie!

De dinner lecture is gericht op volwassenen en vindt plaats op vrijdag 2 maart vanaf 19:00 (inloop vanaf 18:30). Aanmelden kan telefonisch (0229-266344), via email naar info@mak-blokweer.nl of met het formulier hieronder. De kosten zijn € 26,50 per persoon. Hiervoor krijg je een gezellige avond met lekker eten en uitwisseling met de voorlichter en de kok. Er is slechts plaats voor 32 personen, dus reserveer op tijd!

Reserveer direct voor deze activiteit

Deel deze pagina:Bekijk hier de volledige agenda