Ook deze maand bij MAK:

Landwerkdag
03 Jun 10:00 - 15:00
Loeigoed verteltheater
05 Jun 10:30 - 11:30
O jee, een orchidee!
18 Jun 13:30 - 15:00
Boter, kaas en...
18 Jun 14:00 - 15:30
Blokweermarkt
25 Jun 10:00 - 17:00
Modderdag!
28 Jun 14:00 - 15:30

Deel deze pagina:


Reserveer direct voor deze activiteit

Theater van de Nacht

Oct 28th 6:30 pm - 10:30 pm : 5.00Theater van de Nacht

28 / 10 / 2017
18:30 - 22:30 uur

MAK Blokweer - Kloosterhout 1, Blokker : get directions
E-mail Administratie

Tijdens de jaarlijkse Nacht van de Nacht organiseert MAK Blokweer een avond vol spannende activiteiten. Op 28 oktober 2017 vindt dit magische Theater van de Nacht voor de negende keer plaats. Donkerte, magie en verwondering zijn de uitgangspunten voor een gevarieerd programma. Het Theater van de Nacht is echt iets voor het hele gezin!

Flakkerende lichtjes wijzen je de weg door het donker tijdens een stille rondleiding, waarop je het vertrouwde landschap heel anders waarneemt dan anders.

Dromen in de Nacht

verhaal-r.jpg

Spel, Verteltheater en Zandvertellingen
In het duistere en dromerige Boezelbos kun je meedoen met het spannende spel 'Nachtwacht'.

Zoals elk jaar kun je je verwonderen bij het verteltheater. Dit jaar is verhalenvertelster Marjo Dames in de donkere heuvelweide aanwezig om te vertellen over DROMEN. Laat het donker donker! voor mooie dromen, gekke dromen, lieve dromen, soms een tikje angstige dromen en sprankelende dromen.

Boven in de Molshoop tekent Sylvia Wybenga in zand en licht over DROMEN IN DE NACHT. Samen met Janna de Lathouder en Martijn Bos vormt zij het gezelschap ZANDSTORM. Zij toveren met zand, licht en muziek een DROOMverhaal, speciaal gemaakt voor het Theater van de Nacht.

Vang je dromen!
Beneden in de Molshoop kun je je laten schminken en een echte dromenvanger knutselen.

Kampvuur en catering
Vergeet niet om even rond het kampvuur (verzorgd door Scouting Martin Luther King) te komen zitten met een heerlijke beker warme chocolademelk erbij, voordat je weer tevreden en voldaan naar huis gaat!

Praktisch
Alle activiteiten starten meerdere keren. Je kunt komen wanneer je wilt. Het rooster met alle aanvangstijden vind je 2 weken voor aanvang van de avond op deze pagina.

Kosten: €5,- per persoon. Reserveren is noodzakelijk. Er kunnen maximaal 30 tot 50 personen per activiteit of route meedoen dus wees er snel bij! Reserveren kan via het formulier hieronder of bij de informatiebalie via 0229 266344 info(at)mak-blokweer.nl.

Dromen in de Nacht is mede mogelijk gemaakt doorLOGO NIEUWE KLEUREN, COATED copy.jpg

Labels: theater  

Openbaar vervoer

Openbaar vervoer kan een bijdrage leveren aan een leefbare omgeving. Daarom is is MAK Blokweer een voorstander van gebruik van openbaar vervoer. Helaas is dat niet altijd mogelijk voor onze bezoekers. Wij verzoeken onze gemotoriseerde bezoekers hun auto niet op de straat of op het grasveld voor de entree, of op het terrein van MAK Blokweer zelf te parkeren. Er is gratis parkeergelegenheid aan één zijde van de Westerblokker.