MAK's Zomerschool

Kosten: 75.00

Theater doe-dagen Fabels uit de natuur

Voor de komende zomer is nog niet bekend of de theater doe-dagen georganiseerd gaan worden. We zullen dit zo snel mogelijk bekend maken. Vorig jaar deden we dit:

Ben jij tussen de 6 en 12 jaar oud en heb je ook zin om in de zomervakantie op de boerderij actief bezig te zijn met theater, leeftijdsgenoten, boerderijdieren en de natuur? Doe dan van 14 juli t/m 16 juli mee met de theater doe-dagen "Fabels uit de Natuur" bij Mak Blokweer! Tijdens deze drie dagen leer je theater maken en duik je onder in de wereld van de boerderij met zijn charmante en verrassende dieren, open velden en spannende hoekjes.

theater doe dagen

Het thema is theater maken met alles wat de boerderij en de natuur te bieden hebben.

De omgeving, de stal en natuurlijk ook de dieren doen mee om samen een spannend avontuur te beleven en neer te zetten. Inspiratie halen we uit de fabels over de natuur. Na de lunch wordt er samengewerkt aan het decor, waarbij o.a. maskers en kostuums gemaakt worden en alles wat nodig is om op de derde dag een mooie einduitvoering neer te zetten. Uiteraard mogen je ouders, broers en zussen, opa's en oma's komen kijken!

We beginnen om 10:00 uur 's ochtends. Als je eerder wilt komen mag dat ook. Tussen 08.30 en 10.00 worden de dieren gevoerd. Je kunt de dierverzorgers daarmee helpen als je dat leuk vindt. Tussen 16.00 en 17.00 kun je opgehaald worden.

Docente is Sabine Overtoom. Ze deed haar theateropleiding bij Dox in Utrecht en maakte eerder theatervoorstellingen met kinderen, geïnspireerd door natuur en boerderij. Samen met de medewerkers van MAK Blokweer worden deze 3 dagen georganiseerd.

Heb je nog vragen? Wil je je alvast opgeven om mee te doen? Kom naar de balie of stuur een berichtje o.v.v. naam en telefoonnummer via email of bel 0229 266344.

De kosten voor deze 3 complete dagen zijn € 75,-. Dit is incl. lunch en tussendoortjes. Ideaal als dagbesteding of opvangmogelijkheid voor kinderen in de zomervakantie.