Kinderfeestjes

Beleef de natuur op je verjaardag!

We bieden het hele jaar door allerlei leuke (en leerzame) feestjes aan, zowel voor buiten als voor binnen. Je kunt een feestje boeken op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. De exacte dagen en tijden kunnen per feestje verschillen.

Rugzakroute Maks' Mollenpad (4-7 jaar)
Maks' Theaterfeest (binnenfeestje, 4-6 jaar)
Toverkruiden (begeleid, 5-7 jaar)
Rugzakroute Maks' Dierenspoor (7-10 jaar)
Fris en kruidig beautyfeestje (begeleid, 8-12 jaar)
Rugzakroute Maks' Waterwereld (7-10 jaar)
Maks' Professorenfeest (binnenfeestje, 7-12 jaar)
Rugzakroute Wonderbomen (vanaf 10 jaar)
GPS-tocht Droge Voeten Route (10-12 jaar)

De rugzakroutes en binnenfeestjes zijn inclusief drinken en iets lekkers voor de kinderen, koffie/thee voor de begeleiders, een cadeautje voor de jarige en een aandenken voor alle deelnemende kinderen.

Voor rugzakroutes bieden wij met slecht weer het Theaterfeest of Professorenfeest als alternatief. Wanneer je hiervoor kiest, meld dit dan bij je reservering.

Uitbreidingen

Rond 15:30 uur is het mogelijk om te helpen bij het voeren van de dieren. Wil je van deze optie gebruik maken, geef dit dan aan bij het boeken.

De feestjes kunnen worden uitgebreid met een pannenkoekenmaaltijd. Dit kost €20,- voor vijf kinderen. Voor elk kind extra rekenen wij €3,-. Ook de ouders/begeleiders kunnen mee eten voor €3,- per persoon. Ook kunt u kiezen voor een lunchpakket, kosten € 4,75 p.p.

Contact

Voor meer informatie of om te reserveren kun je contact opnemen met 1 van onze medewerkers via telefoonnummer 0229-266344 op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag, of via email naar info(at)mak-blokweer.nl.