Mak's Fotowedstrijd

Hou je van fotograferen en lijkt het je geweldig om jouw foto's een jaar lang in de tentoonstelling Theater van het Landschap te kunnen tentoonstellen? Doe dan mee met Maks' Fotowedstrijd!

Dit jaar is het thema BOMEN. De bomen in ons park zijn nog jong met uitzondering van de oudere elzen langs de hoogstamboomgaard en hier en daar een hoge populier uit het oude productiebos. De nieuwe aanplant is heel divers. Hoe kijk jij door de lens naar de bomen in ons park?

Er zijn een aantal spelregels:

  • Je foto's zijn in het Natuurpark Blokweer genomen
  • Je stuurt minimaal 8 en maximaal 12 foto's in
  • Je bent amateur fotograaf
  • Je inzending is uiterlijk op 18 september 2017 bij ons binnen

 

Inzenden
Om overload in onze mailbox te voorkomen verklein je de foto's tot 300 kb of je zet ze op een USB stick die je afgeeft bij de balie in het bezoekerscentrum, voorzien van je naam en contact gegevens. Insturen via WeTransfer mag ook. Na inzending worden de foto's eigendom van MAK Blokweer. Mail je inzending naar: nme@mak-blokweer.nl

Op 15 november 2017 maken we de winnaar bekend. Je kunt dan vanaf januari 2018 aan de slag met je expositie in de tentoonstellingsruimte van het bezoekerscentrum!

Johan van der Heide is winnaar van 2016!

Zes inzenders maakten een creatieve zoektocht door ons park en keken op een eigen manier door de lens naar het thema cirkels. Elke serie is anders, natuurelementen afgewisseld met ronde objecten of onderdelen van bouwwerken en allemaal anders in kleurgebruik. Twee educatief medewerkers keken naar de samenhang tussen de onderwerpen op de foto’s, het gebruik van het thema cirkels en de kleurcompositie en vonden de foto’s van Johan op die 3 punten eruit springen.
In januari 2017 kan hij aan de slag met zijn expositie die in de tentoonstellingsruimte van het bezoekerscentrum een jaar lang te zien zal zijn.

9.JPG

6.JPG