Blokweermarkt

zo 24 jun. 2018 - 10:00

Elk jaar organiseert MAK Blokweer aan het begin van de zomer een grote markt met biologische en duurzame streekproducten. In 2018 vindt de Blokweermarkt plaats op zondag 24 juni.

 

Op de gezellige en uitgebreide Blokweermarkt vind je verantwoorde alternatieven voor allerlei alledaagse artikelen, zowel food als non-food. Zo kun je eenvoudig je vaste boodschappen groener maken, want veel van de aanbieders op deze dag kun je ook regelmatig terugvinden op de maandelijkse MAKS' Biomarkt.

Het programma en de kraamhouders voor 2018 zijn op dit moment nog niet bekend. De markt wordt opgeluisterd met live muziek en een doorlopende knutselactiviteit voor kinderen.

Magische tol

Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen tijdens de Blokweermarkt een magische tol knutselen. Bij de ene tol verdwijnen de kleuren als hij gaat draaien, bij de ander ontstaat een zwart-wit patroon. Wil jij ook betoverd raken, kom dan naar de kraam van MAK Blokweer en knutsel mee. Heb je thuis oude cd's of knikkers liggen? Die kunnen we goed gebruiken voor de tovertollen, dus neem ze maar mee!

Kraam huren?

Het team achter de markt is altijd op zoek naar (nieuwe) kraamhouders die hun producten op de Blokweermarkt willen komen presenteren. Hierbij zijn enkele richtlijnen van belang:

  • Op de markt worden bij voorkeur uitsluitend biologische en/of duurzame streekproducten aangeboden.
  • In de kraam mag je klanten werven, informatie verstrekken, en producten laten proeven/uitproberen en verkopen.
  • De kramen zijn 4 meter breed en 1 meter diep.
  • Het is mogelijk om een hele of een halve kraam te reserveren.
  • Heb je stroom nodig in de kraam, geef dit dan aan wanneer je je aanmeldt.
  • Wegens gemeentelijke verordening mag er geen alcohol verkocht worden!

 

Voor meer informatie over beschikbaarheid en tarieven kun je contact opnemen met blokweermarkt@gmail.com.